ANAHTAR - PRİZ SERİLERİ

                               
Sade hatları ve fonksiyonelliğiyle Serie 1930, eskimeyen klasik tarzın son teknoloji ile buluşmasından ortaya çıktı. Dekorasyonda nostaljiden hoşlananların tercihi olan Serie 1930, kullanışlı ve sade bir görünümle klasik bir şıklık sunuyor… Aynı zamanda otomasyon sistemine uyumlu hale getirilerek, aydınlatmayı kontrol edebildiğiniz gibi tek bir dokunuşla perde - panjur ısıtma yada müzik sisteminide kontrol edebilirsiniz...         
         1930 PORSELEN SERİ

Eski zamanların klasik şıklığına bugünün teknolojisini ekleyerek nostaljinin derinliklerini hissettiren tasarımlar… Almanya’nın en köklü porselen markası Rosenthal ile işbirliği sonucu tasarlanan 1930 porselen serisi, klasik çevirmeli anahtar tarzını üstün teknoloji ile buluşturuyor... Özellikle restorasyon çalışmalarında eski mimarı yapıyı bozmadan yenilik yapan mimarların tercihi olan bu seri aynı zamanda ev otomasyon sistemine de uyumlu hale getirilebiliyor...
           
  1930 CAM SERİ

Efsanevi Bauhaus stilinin etkilerini taşıyan Berker Glasserie serisi, Bauhaus Dessau’nun mimari araştırmalar departmanı ile ortak geliştirilmiştir. Cam yüzeye sahip bu zarif anahtar, Bauhaus kurucusunun evinin restorasyon çalışmalarında ve iç tasarımında da zevkle kullanıldı. Cam yüzeyiyle zarif bir duruş sergileyen Glasserie, zamana meydan okuyarak eskiye yeni bir yorum getiriyor.
  1930 PALAZZO

Ürünlerimizde zarafeti detaylara kadar işleyerek eşsiz örnek yaratıyoruz. Berker Palazzo, 24 karat altın çerçevesi, mermer ve ağaç görünümlü dekoratif halkası ile şıklık ve prestijin mükemmel yansımasını sunuyor.
           
     R.1 SERİSİ

Berker, R.1 ile klasik anahtar formlarına bir yenisini daha ekliyor. R.1 serisi, yuvarlak hatları ve kontürlü çerçevesiyle farklı olmayı ve Berker tarzını yansıtmayı başarıyor. Fonksiyonel renk / materyal alternatifleriyle tüm konut ve mobilya projeleri için ideal ve estetik bir çözüm sunuyor.
   

 R.3 SERİSİ

Berker R.3, dairesel merkezi, keskin kenarlı çerçeve ile kombine ederek iki tarzı özel bir şekilde birleştiriyor. Berker R.3 ile ideal mimari çözüm ve kolay montaj özelliği bir arada sunuluyor.Farklı renk / materyal alternatifleriyle de her konsept ve beğeniye uygun şık seçenekler bulunabilir.

           
     R.CLASSIC

Bir anahtar duygularınızı uyandırabilir mi? Berker Serie R.classic ile bu sorgulamaya bir yanıt bulabildiğimize inanıyoruz. Berker Serie R.Classic: Yuvarlak yarıçapı, dört farklı özel materyali ve sade, düz döner düğme tasarımıyla, çağdaş bir şekilde klasik yuvarlak anahtar serilerini yeniden yorumluyor. Özellikle sofistike ambiyans arayanlar için...
  B.7 CAM SERİ

B. serisinin klasik biçimine camın yanı sıra artık paslanmaz çelik, plastik ve alüminyum şıklığının yansıması… Klasik estetik forma bürünüşünün kusursuz örneği Berker B.7 serisi ile yaşam alanlarınıza cazibe kazandırın. Pek çok farklı stile mükemmel uyum sağlayan Berker B.7 serisi, duru tasarım anlayışıyla size görsel bir şölen sunar. Yeni paslanmaz çelik ve alüminyum kombinasyonuyla her konsepte özel çözüm....
           
     K.1 SERİSİ

Keskin ve düz hatlı tasarımıyla öne çıkan Berker K.1’in yüksek parlaklığı, bu seriye ayrı bir zarafet kazandırıyor. Zamana meydan okuyan bir tasarım anlayışını yeniden yorumlayan Berker, birçok yapı üstadı ve mimarın hayalini süsleyen, kusursuz düz hatlı ve her daim popüler bir estetik anlayışını beğeninize sunuyor.
  K.5 SERİSİ

Sade ve modern hatlarıyla net bir duruş sergileyen Berker K.5, üst düzey tasarım kalitesiyle sofistike bir görünüm yaratıyor. Paslanmaz çelik ve yeni alüminyum versiyonu ile kusursuz düz hatları parlaklıkla birleştirilen Berker K.5, konforu evinize taşıyor.
           
     ARSYS SERİSİ

Berker Arsys serisinin zengin ürün yelpazesi sayesinde, teknolojiyi kullanım kolaylığı ile harmanlıyoruz. Paslanmaz çelik, açık bronz, anti bakteriyel özelliğe sahip Copper Med seçenekleri, sadece çerçevesi değil tamamı gerçek metal ürünler ve çeşitli renk opsiyonlarıyla Berker Arsys kalitesini keşfedin.